Apartmaji Moravske toplice

Apartmaji in bungalovi v Moravskih toplicah

Apartmaji v Moravskih toplicah veljajo za zelo priljubljeno izbiro. Leseni apartmaji oz hiške so 2 nadstropne in primerne za večje število ljudi ali družine. Vsebujejo 2 kopalnici dnevno z raztegljivim kavčem, lastno kuhinjo, pečico in hladilnik. V neposredni bližini pa se nahaja tudi trgovina Mercator. V zgornjem nadstropju je spalnica in kopalnica. Spalnica vsebuje televizijo in zakonsko posteljo. Apartmaji so po večini in lesa in so pozimi centralno ogrevani. V hiški oz. apartmaju ponujajo tudi telefon za morebitne težave ali informacije.Več info na: http://www.apartma-moravci.si/

Kadar si rezervirate apartma, so po večini karte za kopanje v termah 3000 že štete v ceno. Apartmaji so primerni tako za upokojence, pare in za družine. Primerni so za vse generacije. Športniki pa lahko uživajo v rehabilitaciji in v najrazličnejših športih. V bližini se nahaja tenis igrišče in nogometno igrišče. V bližini najdemo tudi lepo urejene kolesarske poti, za ljubitelje nordijske hoje, pa so poskrbljene lepe sprehajalne poti. V neposredni bližini apartmaja se nahaja trgovina Mercator in pizzerija. Apartmaji pa so od term oddaljeni samo 50 m ali manj. Apartmaji so v naselju, kjer je zelenica in lepo urejeno za parkiranje osebnih avtomobilov. Tudi za odlaganje odpadkov je poskrbljeno, saj so kesoni za smeti v samem naselju. V apartmaju ste lahko tako kot pozimi tudi poleti. Poleti si lahko privoščite športne aktivnosti, po zimi pa so apartmaji namenjeni počitnicam in predvsem  Apartmaji so od mesta oddaljeni približno 5 km, v mestu pa se nahajajo zanimive znamenitosti samega mesta, kjer pa lahko spoznate tradicionalnost prekmurskih vasi.

Moravske Toplice

Moravske Toplice spadajo med ene najlepših toplic v celotni Sloveniji. Malo mestece pa ponuja številne zanimive aktivnosti. Od športnih do političnih prireditev,  animacij za najmlajše, wellness storitev za telo in sprostitev, razširjeno prekmursko in drugo kulinariko, ugodnim najemom apartmajev… Moravske toplice pa nudijo tudi oblilo športnih rekreacij. Pri njih ne manjka golf igrišča in odbojke, nogometa za ljubitelje in prave profesionalce…

Moravske toplice so znane predvsem zaradi Term 3000, ki so najbolj obiskane terme v Sloveniji. Primerne so za vse generacije in vsak posameznik najde aktivnost, ki bo njemu pisana na kožo. Terme 3000 so primerne za otroke, saj v sklopu term potekajo različne animacije in delavnice, da se lahko medtem starši privoščijo trenutek zase. Poskrbljeno bo tudi za upokojence in njihovo rekreacijo. Potekajo vodne vaje pod nadzorom trenerjem skupinske vadbe. Za nastavitev bo v moravskih toplicah še tako poskrbljeno. Odločate se lahko med več kot 25. hoteli in različnimi apartmaji in vilami. Najbolj obiskani in naseljeni pa so njihovi bungalovi in lesene brunarice oz. leseni apartmaji. V njih pa boste doživeli pravo vzdušje in leseni domači pridih. Bungalovi so znani po slamnatih strehah in zanimivi iglujski obliki. Vsak bungalov ima 4 dvoposteljne sobe z ločenim vhodom, vsaka soba pa ima pogled na prekmurske lepote. V bungalovu se nahaja tudi kuhinja in kopalnica. Bungalovi so lepo urejeni v posebnem stilu, v sobi pa boste brezplačno lahko uporabljali televizijo in tudi internet. V zimskem času so bungalovi ogreti na centralno ogrevanje, v poletnem času pa so dovolj hladni in dobro izolirani pred vročino. Bungalovi so primerni tudi za otroke, saj so v bližini kopališča terme 3000. Od term so oddaljeni slabih 50 metrov. Za otoke pa bo zelo dobro poskrbljeno v samih termah, saj lahko uživajo v različnih otroških bazenih in zelo zanimivih toboganih. Terme 3000 imajo svoje lastne tobogane, ki pritegnejo otroke in tudi odrasle.

 

Hoteli v Moravskih toplicah

V sami Murski Soboti se nahajajo številni prestižni hoteli. Izbirate lahko kar med več kor 25-imi hoteli. Hoteli so primerni za starejše kot tudi za otroke. V sklopu z hotelom imajo otroci različne animacije in maskote. V samih hotelih pa je pristen tudi wellness center in kopališča. Vsa kopališča vsebujejo termomineralno vodo, saj je Murska sobota samo središče vrelca, kjer črpajo bogate surovine. Mesto je predvsem turistično obiskano in prebivalci so prekmurci, ki so po naravi zelo prijazni in sproščeni. Govorijo v svojem narečju.

v5v1v2v6v3v4