Lasni podaljški so nov hit

lasni-podaljskiFrizerski salon je prisoten v vsakem večjem in tudi manjšem kraju. Storitve, ki jih ponujajo se ne morejo primerjati s tistimi, ki si jih lahko zagotovimo sami doma, zato je sčasoma redni obisk frizerskega salona postala nekako družbena norma. Poleg klasičnih storitev, kot je izdelava pričesk, striženje ter barvanje, lahko v salonih širom države svoje lase obogatite z lasnimi podaljški. Ti so na voljo tako iz naravnih, kot tudi iz umetnih materialov in v različnih barvah, ki ustrezajo kateremu koli okusu.

Naravni podaljški

Lasje, iz katerih so narejeni naravni lasni podaljški, niso izbrani kar tako, temveč morajo dosegati določene standarde. Ti so določeni s strani proizvajalca in vključujejo tako dolžino, debelino, barvo, kot tudi ohranjenost las. Lasje so tudi po pridobitvi obdelani z izdelki za nego in s tem imajo popolnoma enake lastnosti kot naravni lasje. Za nego naravnih podaljškov je potrebno porabiti nekoliko več časa, kot ga zahteva nega podaljškov iz umetnih materialov. Pri obeh različicah je pomembno redno razčesavanje in uporaba za tip podaljška primernih izdelkov za nego. Seveda se umetni podaljški žal hitreje obrabijo kot rastoči lasje, vendar zdržijo precej dolgo časa v svoji originalni obliki.

Podaljševanje z umetnimi podaljški

Umetni podaljški imajo daljši rok trajanja, vendar njihov izgled ni tako avtentičen, kot tisti, ki vam ga ponujajo lasni podaljški iz naravnih las. Ampak izgled je lahko prav tako lep, zelo težko je na daleč ločiti, da gre za umetne podaljške, oseba mora priti praktično skoraj čisto zraven, na par centimetrov, da morda opazi razliko med rastočimi lasmi in umetnimi podaljški. V vsakodnevnem življenju se redko tako blizu družimo z ljudmi, razen če seveda gre za našega dragega.

Prednost umetnih podaljškov ni le enostavnost uporabe, temveč tudi nižja cena. Ta ni toliko pomembna, če gre za pramene ali podaljševanje dela las, se pa zelo pozna, kadar se odločite za podaljšanje celotne dolžine las. Daljša kot je dolžina podaljškov in večja kot je količina le teh, veišja je tudi cena.

Kliknite tukaj, da se prepričate o pestri ponudbi podaljškov za vse okuse.

Katere podaljške boste izbrali?

Ste se že odločili? Izbira lasnih podaljškov je popolnoma odvisna od vaših želja. Izberete lahko od posameznih pramenov, do podaljševanja celotne dolžine las. Slednje je časovno bolj zamudno in tudi nekoliko dražje, vendar je rezultat daljša pričeska, lepa na pogled. Podaljški so različnih dolžin, barv in tudi načinov pritrjanja je veliko. Tako lahko najdete tiste, ki vam in vašemu stilu življenja najbolj ustrezajo.