Prvi stik z domom

vhodna-lesena-vrataZ vhodnimi vrati poudarimo lepoto našega doma. To dosežemo z različnimi dodatki, pravo barvo in s pravo izbiro modela, ki se ujema s stilom naših zunanjih elementov. Izbiramo lahko med različnimi modeli vhodnih vrat , lahko izberemo moderna, klasična ali pa rustikalna vhodna vrata. Zunanja vrata lahko lepo popestrimo z izbiro prave kljuke in ključavnice, ter z različnimi steklenimi dodatki.

Pri ključavnicah in kljukah imamo zelo veliko izbiro kovin, s katerim lahko lepo kombiniramo z materialom iz katerega so vrata in ustvarimo pravo umetnino. Tako, kot tudi z steklenimi dodatki, kot so razna okenca lahko dosežemo lep videz, hkrati pa v prostor spustimo več svetlobe.

Pri vhodnih vratih pa je zelo pomembna tudi varnost vrat. Tudi pri varnosti imamo ogromno izbiro, lahko izberemo protivlomna lesena, plastična ali kovinska vrata, za še večjo varnost imajo vrata lahko vgrajeno večkratno zapiralo, dodatna varovala in varnostna stekla. Na trgu lahno izbiramo tudi med različnimi vrstami zaklepanja. Varnost pa lahko povečamo z raznimi dodatki kot so odklepanje na prstni odtis, električno odpiranje in podobno.

Prvi stik z hišo in ljudmi doživimo ob vhodu, zato je zelo pomembno kakšna so vhodna vrata. Ljudje si želimo imeti lep in skladen dom, zato je menjavanje oken in vrat pomembna odločitev, saj je prvi vtis ki ga dobi povabljeni najbolj pomemben. Takrat se pred nami odpre drug svet, nas objame toplina drugega doma in vstopimo v bivališče nekoga drugega, zato je izbira vrat še tako pomembna. Pri ogromni izbiri proizvajalcev vhodnih vrat imajo naše zamisli prosto pot, da ustvarijo lep zunanji videz.